Dat kind, de puber, de (jong) volwassene die je nu bent.
Vind jezelf, wees jezelf en blijf jezelf. Veel mensen zijn het contact verloren met de echte eigen ik in combinatie met de potentie die je nu hebt.

Puur, ongerept en ongeremd, praat en vergroot jouw zicht op kansen om je heen.

Bij omdat je scherp moet zijn op jezelf, reflectie is niet alleen een toverwoord of management term, het is de waarheid. Hoe dichter je bij jezelf staat des te sneller zul je het verschil merken en jouw doelen bereiken.


Emotie is onze mooiste maar ook onze meest gevaarlijke eigenschap.

De mooiste momenten ontstaan uit emotie. Net zo prachtig als emotie kan zijn, zo snel kan zij omslaan.

Teleurstelling is een emotie die veel teweeg kan brengen in onze dagelijkse besluiten en creëert angst. Angst om..............om wat? De angst om te blijven doen wat we altijd deden? Jouw grootste angst wordt waarheid als je jezelf hierdoor laat leiden. Je vervreemd van jouw 'eigen ik' en raakt verstrikt in je eigen web van veiligheid, vaak genoeg onveilige veiligheid.

Werk, privé, sociaal, angst is de slechtste raadgever. Blijf bij jezelf, geloof in jezelf en weet dat je fouten moet maken en risico's moet nemen om vooruit te komen.

Die dingen die je vroeger deed die je intens doen genieten, de overwinningen die je hebt beleefd,hoe klein dan ook. Jouw mooie ervaringen, blijf jezelf stimuleren om te streven naar het mooiste in en voor jou. Waar ben jij in je element waardoor je het beste uit jezelf wilt halen?

 

#DWBH